Voorstelling

Vastgoedmakelaars Sofie Van De Sompel & Alain Vandewalle samen sterk voor meer dan 25 jaar vastgoed-, commerciële- en ondernemerservaring zijn trots om u  het Makelaarshuys voor te stellen, een volledig nieuw en ongelooflijk verfrissend concept op de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt. 

De combinatie van hun uitgestrekte ervaring, wijdvertakt netwerk, de vele tevreden klanten, succesvolle transacties én de samenwerking met gelijkgestemde vastgoedmakelaars alsook ondernemers resulteert in een ultieme meerwaarde, rentabiliteit en efficiëntie naar de klant en de markt.

Kortom, dankzij succes door ervaring, samenwerking en service is het Makelaarshuys dé referentie om u te begeleiden bij de verkoop, verhuur, projectontwikkeling en nieuwbouw van uw eigendom, en dit zowel vanuit een adviserende als vanuit een uitvoerende rol.

Team Makelaarshuys is er rotsvast van overtuigd dat een gecentraliseerde & diepgaande coherente samenwerking tussen diverse Geassocieerde Erkende Vastgoedmakelaars hét verschil maakt op de huidige & toekomstige vastgoedmarkt.

Succes gegarandeerd!

Sofie & Alain 

Waarom werken met Makelaarshuys?

Waarom zou u voor ons kiezen?  Het antwoord is overduidelijk.  
 
Waar een vastgoedmakelaar quasi altijd individueel denkt en handelt, gaan wij voor meerwaarde, rentabiliteit en efficiëntie voor klant én markt.

Wij denken als ondernemers en gaan dus altijd voor een lange termijnstrategie en rentabiliteit.
Uw succes is ons succes. Dat doen we door de krachten te bundelen!

Onze ervaring, netwerk, tevreden klanten, succesvolle transacties, wél verkopen aan de overeengekomen verkoopprijs maar vooral de kracht van samenwerking, zijn veel meer dan zomaar een som van de delen.
 
Net dié gecentraliseerde & verregaande samenwerking tussen gelijkgestemde vastgoedmakelaars en ondernemers maakt hét verschil op de huidige en toekomstige vastgoedmarkt en maakt dat we geen makelaar zijn zoals alle andere.
 
Het Makelaarshuys – Geassocieerde Makelaars 

Unieke aanpak

Waar een vastgoedmakelaar quasi altijd individueel denkt en handelt, gaan wij voor meerwaarde, rentabiliteit en efficiëntie voor klant én markt. 

Want élk pand, élke klant, élke kandidaat- koper of huurder is anders.  Team Makelaarshuys is ook anders, en laat net dàt ons beter maken.
Wij bieden zoveel meer dan enkel "publiceren, wachten en (hopelijk) verkopen of verhuren".

Team Makelaarshuys is uw partner, uw ontzorger, uw raadgever en zoveel meer.
Wij zijn uw ultieme belangenbehartiger in de méést brede zin van het woord.

Vertrouwen, ultieme klantenservice, deskundigheid en hard werk zijn maar enkele van de waarden die het Makelaarshuys hoog in het vaandel draagt. 
Onze aanpak is innovatief, oplossingsgericht en to-the-point.  Geen loze beloften of onrealistische verwachtingen maar goudeerlijk rechttoe-rechtaan professioneel advies én het inlossen van gemaakte beloftes.

Contacteer ons en ontdek het zelf.  U zal reeds aangenaam verrast worden bij het eerste contact, we beloven het u!

Makelaarshuys.  Geassocieerde makelaars.

 

Team

Sofie Van De Sompel & Alain Vandewalle zijn de grondleggers van het Makelaarshuys. Het Makelaarshuys werd opgericht om de Gentse vastgoedmarkt een klant- en servicegericht alternatief te bieden mét nadruk op de zorg en de mensen.

Sofie & Alain staan borg voor maar liefst 2 decennia ervaring binnen de vastgoedmarkt in al zijn mogelijke facetten. Welkom bij Makelaarshuys. 

Alain Vandewalle

Bestuurder - Vastgoedmakelaar & Schatter-expert

BIV: 504.945

Sofie Van De Sompel

Bestuurder - Vastgoedmakelaar & Schatter-expert

BIV: 508.847