Voorstelling

Makelaarshuys, uw partner in vastgoed

Makelaarshuys, een jong, ambitieus, dynamisch en professioneel vastgoedkantoor in Gent en Mariakerke

Sofie Van De Sompel en Alain Vandewalle, samen sterk voor meer dan 20 jaar vastgoedervaring zijn de bezielers en bestuurders van Makelaarshuys.
Makelaarshuys kent zijn oorsprong in Gent en vestigde zich in 2021 aan de Coupure.
Gent is voor hen dan ook steeds de uitvalbasis om elke klant perfect te bedienen, tijd te besparen en te ontzorgen in hun verkoop/verhuurtraject. Sinds 2023 kunnen zij u ook ontvangen in hun kantoor te Mariakerke, nabij Gent.
De oprichters Sofie en Alain streven naar het optimaal persoonlijk contact en de perfecte communicatie met de klant om uiteindelijk uw vastgoed te kunnen verhuren en/of verkopen.
Eind 2023 kregen we de hulp van Calus Xavier, een gedreven handelswetenschapper en kenner van het vak.

Dankzij hun ervaring, perfecte samenwerking en service is Makelaarshuys dé referentie om U te begeleiden bij de verkoop en de verhuur van uw huidige eigendom dit zowel vanuit een adviserende als vanuit een uitvoerende rol.

Succes gegarandeerd!

Waarom werken met Makelaarshuys?

Omdat Makelaarshuys zijn waarden en missie als volgt omschrijft ;


Waarden
 

Integriteit: Makelaarshuys Handelt met eerlijkheid, transparantie en ethiek. Makelaarshuys is een kantoor dat integriteit hoog in het vaandel draagt en zal zich steeds inzetten om eerlijke en betrouwbare diensten te leveren aan zijn klanten en zijn partners.

Klantgerichtheid: Het creëren van positieve klantervaringen en het begrijpen van de behoeften en wensen van klanten is van groot belang voor Makelaarshuys. Makelaarshuys zal proactief luisteren, effectief communiceren en oplossingen op maat bieden die aansluiten bij de behoeften van hun klanten.

Professionaliteit: Professionaliteit is van cruciaal belang om het vertrouwen van klanten te winnen. Makelaarshuys handelt professioneel in alle aspecten van hun werk, waaronder communicatie, presentatie van vastgoed, onderhandelingen en transactiebeheer.

Expertise en Kennis: Makelaarshuys beschikt over een diepgaande kennis en expertise in de vastgoedmarkt. Dit omvat de kennis van lokale markttrends, wet- en regelgeving, financiële aspecten en andere relevante gebieden.

Teamwerk en Samenwerking/geassocieerde makelaars: Effectieve samenwerking binnen het vastgoedkantoor en met externe partners is van vitaal belang voor Makelaarshuys. Makelaarshuys vindt dat teamwork en samenwerking alleen maar gewaardeerd kan worden en een positieve werkomgeving kan creëren, tevens de efficiëntie verbeteren en betere resultaten kan behalen voor hun klanten.

Innovatie: De vastgoedsector evolueert voortdurend, en Makelaarshuys tracht zit aan te passen en innoveert om relevant te blijven. Door het omarmen van nieuwe technologieën, processen en strategieën kunnen we onze diensten verbeteren en zich onderscheiden in de markt.


Missie


Bieden van kwalitatieve dienstverlening: Makelaarshuys streeft ernaar om hoogwaardige diensten te leveren aan zijn klanten, waaronder kopers, verkopers, huurders en verhuurders. Dit omvat het begeleiden van klanten door het hele vastgoedproces, het verstrekken van deskundig advies, het beheren van transacties en het bieden van uitstekende klantenservice.

Voldoen aan de behoeften van klanten: Het is de missie van Makelaarshuys om te begrijpen en te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Dit omvat het luisteren naar klanten, het identificeren van hun doelen en wensen, en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun individuele situatie.

Bouwen aan vertrouwen en langetermijnrelaties: Makelaarshuys streeft ernaar om vertrouwen op te bouwen bij klanten en partners. Dit wordt bereikt door eerlijk en ethisch te handelen, betrouwbaar te zijn in het nakomen van afspraken en zich in te zetten voor het leveren van resultaten. Het kantoor richt zich ook op het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten, waarbij ze streven naar herhaalde zaken en verwijzingen.

Expertise en marktleiderschap: Makelaarshuys heeft de missie om uit te blinken in de Gentse vastgoedsector door middel van expertise en marktleiderschap. Dit omvat het blijven ontwikkelen van kennis over de lokale vastgoedmarkt, trends, regelgeving en investeringsmogelijkheden. Het vastgoedkantoor streeft ernaar om de go-to bron van informatie en advies te zijn voor klanten en andere belanghebbenden.

Welke aanpak

Bij Makelaarshuys willen we in de eerste stap een luisterend oor zijn voor de klant.
Elk pand, élke klant, élke kandidaat- koper of huurder is anders en daarin willen we op inzetten.

Onze aanpak is steeds gestructureerd en volgens ons stappenplan dat we steeds persoonlijk met u overlopen. Zo zal alles zeer duidelijk worden. 
Waar een vastgoedmakelaar quasi altijd individueel denkt en handelt, gaan wij voor het persoonlijk gesprek en de op maatgemaakte oplossing.   

Makelaarshuys is uw partner, uw ontzorger en uw raadgever in de verkoop en verhuur van uw vastgoed.  
Vertrouwen, klantenservice, professionele deskundigheid zijn maar enkele van de waarden die Makelaarshuys hoog in het vaandel dragen.

Onze aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en to-the-point.  Geen beloften of onrealistische verwachtingen maar goudeerlijk rechttoe-rechtaan professioneel advies.
We ontmoeten u graag na een telefoon – 09 277 10 27 of  via e-mail naar info@makelaarshuys.be


Tot binnenkort.
Makelaarshuys,
Geassocieerde makelaars.
Sofie & Alain

Team

Sofie Van De Sompel & Alain Vandewalle zijn de grondleggers van Makelaarshuys. Makelaarshuys werd opgericht om de Gentse vastgoedmarkt een klant- en servicegericht alternatief te bieden mét nadruk op de zorg en de mensen.
Sofie & Alain staan borg voor maar liefst 2 decennia ervaring binnen de vastgoedmarkt in al zijn mogelijke facetten. Welkom bij Makelaarshuys. 

Alain Vandewalle

Bestuurder - Vastgoedmakelaar & Schatter-expert

BIV: 504.945
S

Sofie Van De Sompel

Bestuurder - Vastgoedmakelaar & Schatter-expert

BIV: 508.847

Xavier Calus

Master in de handelswetenschappen - Stagiair Vastgoedmakelaar

BIV : 517.796