Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in één of meer gelijkaardige panden, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

Deze pas gerenoveerde, instapklare woning wacht op een nieuwe eigenaar.
De woning bestaat uit een lichtrijke inkom, een praktische voorkamer die uitkijkt op de straat. De voorkamer kan worden ingericht als strijk- en/of wasruimte of zelfs als bureau. Er is ook een gastentoilet voorzien. Aan de achterzijde met het zicht op de gezellige buitenruimte, bevindt zich de lichtrijke living met gezellige zithoek en eetruimte. Deze ruimte gaat over in een volledig ingerichte open keuken. De keuken is uitgerust met BOSCH toestellen (koelkast, diepvries, vaatwasmachine, kookplaat en dampkap, een warmeluchtoven en geïntegreerde microgolfoven). Zowel de living als de keuken kijken uit op een leuke afgewerkte koer.
Op de 1e verdieping tref je een ruime kamer en een aangename badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.
Het 2de verdiep, onder het dak voorziet een heel mooie grote kamer met 2 grote velux ramen (kan opgesplitst worden in 2 kamers). De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van CV op aardgas. De voor en achtergevel werd afgewerkt met isolatie en een crépi.
De woning is gelegen nabij het centrum van Mariakerke en kijkt uit op de prachtige dreef Claeys Bouüaert. Winkels, openbaar vervoer en scholen liggen op wandelafstand. De bereikbaarheid naar de buitenring, R4 is optimaal.

Algemeen

Adres:Henricus Bracqstraat 32
Mariakerke
Referentie:AV-2025
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bouwjaar:2018

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht