Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in één of meer gelijkaardige panden, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

VERKOCHT ! Deze te renoveren eigendom met veel potentieel is gelegen in een rustige buurt nabij het natuurreservaat Bourgoyen - Ossemeersen. De woning werd gebouwd in het jaar 1967 op een grond van 1673m². Op heden is er een erfdienstbaarheid van 421m² (de weg te zien op de foto) en ligt de tuin met woning op 1252m² (zie plan/foto). De woning werd verder van de straat gebouwd waardoor een mooie voortuin werd gecreëerd. Door de grootte van het perceel blijft er achteraan nog een enorm stuk tuin over dat op heden werd gebruikt als moestuin. De woning zelf is ingedeeld als volgt; op het gelijkvloers bij het binnenkomen is er een inkomhal met trap en toegang naar de kelder. Doorgelopen passeren we een ruime bureauruimte en komen we rechtstreeks uit in de keuken. Er bestaat ook een mogelijkheid om rechtstreeks uit te komen in de living al werd op heden deze deur gesupprimeerd. De ruime, volwaardige keuken leidt ons naar ofwel de living met zicht op voortuin ofwel naar de zeer ruimte berging en garage. Aan de living is er een veranda. Op het verdiep zijn er 2 ruime kamers en een overloop naar de derde kamer boven de garage. De badkamer is ook op het verdiep. Heeft u interesse, schrijf u dan in op 1 van de bezoekmomenten. www.makelaarshuys.be / te koop / plan uw bezoek. Vragen ? Mail op alain@makelaarshuys.be of bel op 0468 25 48 91.

Algemeen

Adres:Zandloperstraat 90
Mariakerke
Referentie:AV-2177
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:In centrum, Residentieel, Voorstad, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:1.673 m²
Perceelbreedte:18 m
Bewoonbare opp.:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1967
Gevelbreedte:14 m
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:Ja
WC:Ja
Bureau:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Veranda:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Parking:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.321
Kadastrale Oppervlakte:1.673 m²
EPC Certificaat Nr.:20220901-0002666306-RES-1
EPC Index:766,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:F
EPC Opmaakdatum:1/09/2022
EPC Geldig tot:1/09/2032
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht